*

larissorama

Τρεις μπάντες της εναλλακτικής σκοτεινής μουσικής σκηνής 27/10 στο Stage Club

''Halloween Feast''
Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017
Είσοδος :8 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων στα 2 καταστήματα Snuff Tobacco (Kουμουνδούρου + Φιλελλήνων)
Πόρτες 20:30
Stage Club : Ήρας και Φιλίππου 8, Λάρισα. www.reverbnation.com/venue/stageclub

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο Stage Club “ Halloween Feast “.Τρεις μπάντες της εναλλακτικής σκοτεινής μουσικής σκηνής σε μια νύχτα διαφορετική από τις άλλες, γεμάτη αστικούς μύθους και ιστορίες για ζωντανούς και νεκρούς.
Ο χειμώνας αρχίζει η νύχτα μεγαλώνει και οι σκιές μακραίνουν.
Το “ Halloween Feast “ σε καλεί .

Οι Siva Six για περισσότερα από 10 χρόνια δημιουργούν εξαιρετικά Dark Electro/ Industrial Αlbums με προσωπικότητα.
Τελευταίο τους έργο είναι το αποκαλυπτικό “ Dawn of Days “ .
Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Αlbum «Rise New Flesh» το 2005 από Ιταλική εταιρία Decadence Records. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει συνολικά 4 Albums, 1 Ep και 1 Remix Album.
Ανήκουν στο Roster της βελγικής εταιρίας Alfa Matrix. Έχουν δώσει συναυλίες σε 14 χώρες. Περισσότερες από 60 μπάντες έχουν κάνει Remix σε τραγούδια τους. Έχουν συμμετάσχει σε 30 Cd - συλλογές του εξωτερικού. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως Front 242, Type O Negative, Die Krupps, Apoptygma Berzerk,Hocico, Grendel,Theatre Of Tragedy ,Pansonik,Arcturus, κ.α.
Οι Siva Six είναι η μοναδική ελληνική μπάντα έως τώρα που έχει μπει ως No. 1 σε Alternative Charts του εξωτερικού (No1 @ IAC 1/2007,Ιταλία). Έχουν μπει στο Top 10 σε Alternative Charts χωρών όπως η Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ολλανδία.


Οι ζωντανές εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται ως χαρισματικές, είναι γεμάτες ιδρώτα, καπνό και full face make up.
Το 2016 μετακόμισαν στην Γερμανία έχοντας πλέον ως βάση την πόλη της Λειψίας.
Το νέο Remix Αlbum τους, “NYX”, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2017 από την Alfa Matrix.

Siva Six Web Site : http://www.sivasix.com/
Facebook : https://www.facebook.com/sivasix/ 
Siva Six You Tube Channel:
https://www.youtube.com/channel/UCB45pdqItQd57is1fct3F1w?view_as=public
Siva Six on Spotify : https://open.spotify.com/artist/2IKSRBzhoUsxU6vjB23Nhk
Bandcamp : https://alfamatrix.bandcamp.com/album/dawn-of-days

Οι Technolorgy αποτελούν ένα από τα πιο υπολογίσιμα ονόματα του εγχώριου Futurepop/EBM/Industrial ήχου με σταθερή παρουσία τα τελευταία 8 χρόνια.
Σχηματίστηκαν το 2008 στη Θεσσαλονίκη από τους DAV1D (Vocals) και LAU (Synths). Έχουν πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδος και έχουν ανοίξει συναυλίες σε ονόματα όπως οι Covenant, Diary of Dreams, Diorama, Hocico και C-Lekktor.
Στα τέλη του 2012 κυκλοφορεί το πρώτο τους άλμπουμ "Endtimes In Vogue" απo την Iαπωνική εταιρία DWA, το οποίο πήρε πολλές θετικές κριτικές απο διεθνή sites και 'zines, ενώ συνοδέυτηκε και απο το video clip για το κομμάτι "Escape".


Κομμάτια και remixes των TECHNOLORGY έχουν βρεθεί σε διάφορες συλλογές και κυκλοφορίες ανά τον κόσμο, ενώ έχουν παραχωρήσει και συνεντεύξεις σε γνωστά περιοδικά του χώρου όπως το Orkus, Zillo και το Sonic Seducer.
Το 2015 οι TECHNOLORGY επέστρεψαν με το δεύτερο τους άλμπουμ "Dying Stars" συνοδευόμενο απο το single και video "Crestfallen. Ακολούθησαν τα singles "Damsel In Distress" και "Light In Darkness", με το δεύτερο να συνοδεύεται και πάλι απο promo video, αλλά και το Ελληνόφωνο "Xana" το οποίο κυκλοφόρησε και σε 7-ιντσο βινύλιο.
Το 2017 η μπάντα αναμένεται να μπεί και πάλι στο στούντιο για να ετοιμάσει καινούριο υλικό,

Facebook : https://www.facebook.com/TECHN0L0RGY
Technolorgy You Tube Channel: https://www.youtube.com/user/Dav00n51 
Bandcamp : https://technolorgy.bandcamp.com/

Οι Γερμανοί Dynastie έχουν κυκλοφορήσει 2 Αlbums και παίζουν Synth/Electro .
Μέλος τις μπάντας ήταν ο Thomas Lecsencski των ( S.I.T.D ).
Έχουν δώσει πολλές συναυλίες σε όλη την Γερμανία μαζί με μπάντες όπως οι Clan of Xymox , Ost-Front,Decoded Feedback και πολλούς άλλους.
Το 1ο τους video clip κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Dynastie Web Site : www.dynastie-musik.de
Facebook : https://www.facebook.com/dynastie.band/
Dynastie You Tube Channel: https://www.youtube.com/user/KTDynastie

Την βραδιά θα αρχίσουν οι DaDaDolls, είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που ασχολείται με τον συνδυασμό πειραματικού σύγχρονου χορού (experimental contemporary) και το pole dance, αναδεικνύοντας έναν Αvant Garde & έντονα χοροθεατρικό χαρακτήρα.
Η επαγγελματίας performer & χορογράφος Βίβιαν Γουγουλιά ίδρυσε την ομάδα το 2015, θέλοντας να εξερευνήσει και να πειραματιστεί με τα όρια της τέχνης & της κίνησης, να οραματιστεί μια διαφορετική αισθητική - μια "αντί-τέχνη".


Το όνομα των DaDaDolls είναι επηρεασμένο, τόσο από το κίνημα του Ντανταϊσμού που χαρακτηρίζεται από εσκεμμένο παραλογισμό και απόρριψη των κυρίαρχων μορφών τέχνης, όσο και από τα αρχικά των λέξεων Da.rk - Da.ring - Do.minant.
Η ομάδα, μέσα από τα έργα της, συχνά, αναφέρεται στην γυναικεία πολυπλοκότητα, εκφράζοντας τις διάφορες γυναικείες πτυχές & ιδιότητες. Γι' αυτό τα μέλη της είναι μόνο γυναίκες.
Οι DaDaDolls έχοντας συμμετάσχει σε πολλά Show (What If Fou Fly, Pole Battle Tricks, Pole Theatre Greece - Opening show κ.α.) και επιχειρεί να εκφράσει μια διαφορετική αισθητική, μια καλλιτεχνική αναρχία!
-DDDolls
Facebook : https://www.facebook.com/dadadolls.dddolls/
You Tube Channel : https://www.youtube.com/channel/UCrLAy1cvh9_1g-KpPWXMKDw