Stand-up comedy - Πάρις Ρούπος,"ΚΥΡΙΛΕ" + οpening act στο ''2ο Πρόγραμμα''

"ΚΥΡΙΛΕ". Το νέο stand-up comedy show από τον Πάρι Ρούπο.
Μετά τα "Δουλίτσα Να Υπάρχει" και "Όχι Μανάδες" που δίκασαν κοινό και κριτικούς, το κακό τριτώνει και ο Πάρις Ρούπος επανέρχεται με το 3ο του σόλο show, "ΚΥΡΙΛΕ".

Σε αυτό, εκτός των άλλων, αναρωτιέται ποιοι οδηγούνε smart, γιατί δεν έχει καλό ίντερνετ στους αρχαιολογικούς χώρους, από πού προέρχονται τα hate comments στα social media, τι να απέγινε η ιρλανδέζικη μαφία, ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που αλλάξανε πράγματι τον κόσμο, αν είμαστε άραγε μόνοι μας στη γη και κάνει flat-shaming στους επιπεδιστές.

Το λαϊκό πρόγραμμα περιλαμβάνει εμβόλιμα και κιθάρα, με κάποια απροσδόκητα άσματα που θα παραμείνουν ακυκλοφόρητα. Bootleg! Bootleg!

Όπως είπε και ένας ιερός μας πατέρας "Ελάτε όπως είστε". Είτε κάζουαλ, είτε ΚΥΡΙΛΕ.

Τετάρτη 18 Μαρτίου
Λάρισα - 2ο Πρόγραμμα
Ώρα Έναρξης: 21.30
Τηλ. κρατήσεων: 2410 250704

''2ο Πρόγραμμα''
Φιλελλήνων 78, Λάρισα

Εισιτήρια https://www.ticketservices.gr/event/paris-roupos-kyrile-larisa-2026/?lang=el&fbclid=IwY2xjawQgD7dleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeSO8qmWuBIM3I8yNk-jGNZwbhGQsSal1wFWn2QBVy7TckIkgD5tWPz8DeS-g_aem_JEluMXYZ_bA7E1x4pHOjnw

Ποιος είμαι; Η ''επικοινωνία'' ήταν, είναι και θα είναι η ''ζωή'' μου. Η ανάσα μου στην σκοτεινιά.
powered by social2s