Το ΣΜουΘ παρουσιάζει την παράσταση χορού «Μέχρι να έρθει το αύριο»

Το ΣΜουΘ παρουσιάζει την παράσταση χορού «Μέχρι να έρθει το αύριο» την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιουνίου ώρα 21:15 στο SYNERGEIO Culture Space (Οικ. εξ Οικονόμων 22).

Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από ποιήματα του Παλαιστίνιου ποιητή Μαχμούντ Νταρουίς και άλλα κείμενα, ποιήματα, μουσικές και τραγούδια για τον πόλεμο, την ειρήνη, τον βίαιο εκτοπισμό και τη φυγή.
Σε ένα σήμερα δυστοπικό και βίαιο, τι μπορούμε να κάνουμε μέχρι να έρθει -και για να έρθει-ένα καλύτερο αύριο; 
Ποιος ο ρόλος της τέχνης και η ευθύνη των καλλιτεχνών μέσα σε αυτή τη συνθήκη; 
Πώς κινούμαστε μέσα στην καταστροφή; Πώς και γιατί μπορούμε ακόμη να χορεύουμε, εδώ, για κάθε αλλού; Τι σημαίνει να είμαστε θεατές και πού συναντάμε τους άλλους; Αυτά και άλλα επίκαιρα και επίμονα ερωτήματα αναζητούν απαντήσεις μέσα από τον χορό, τον λόγο και τη μουσική, σε μια σύνθεση των τμημάτων μπαλέτου και σύγχρονου χορού εφήβων και ενηλίκων του SMouTh  Μαθήματα & Εργαστήρια.

Για την επιμέλεια της παράστασης συνεργάστηκαν οι Δήμητρα Ζαχαρούλη, Αθηνά Μανώλη, Δέσποινα Μπουνίτση και Βάνα Σλέιμαν.

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν με απαραίτητη κράτηση θέσης στα 2410 287927, 6943 956171.
Εικόνες -Φωτισμοί: Γιάννης Χατζηαντωνίου.
Επιμέλεια ήχου: Φίλιππος Ζούκας.
Τεχνική υποστήριξη: Περικλής Χασταλής.

Ποιος είμαι; Η ''επικοινωνία'' ήταν, είναι και θα είναι η ''ζωή'' μου. Η ανάσα μου στην σκοτεινιά.